DIA 8. APOSTEM PER UNA CANDIDATURA TRANSVERSAL I DINÀMICA AMB PERFILS MOLT DIFERENTS PER ARRIBAR A TOTA LA CIUTAT

upload.jpg

L’alcaldable de Junts per Mataró, l’Alfons Canela, ha presentat públicament aquest dissabte els principals membres de la candidatura que l’acompanyen per format el futur govern de la capital del Maresme.

Canela ha destacat la transversalitat de la candidatura, que compta amb independents i personalitats d’àmbits molt diferents, que van des del sindicalisme i autònoms fins a joves i membres de l’àmbit cultural, que també provenen dels diferents barris de la ciutat. L’aposta per perfils tan diferents és per poder arribar a tots els sectors de la població i els seus barris, amb l’objectiu de fer de Mataró una única ciutat mitjançant un projecte integrador i de futur.

Alguns dels membres que acompanyen a l’Alfons Canela són Isabel Martínez (núm. 2), jutgessa i exregidora de Benestar Social que repeteix a les llistes; Xavier Ausiró (núm. 3), representant sindical; Montserrat Guardiola (núm. 4), empresària local; Xavier Font (núm. 4), enginyer civil i autònom; i Víctor López (núm. 5), politòleg i membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).

upload.jpg
Junts Per Mataró