DIA 10. FOMENTAREM LES ACTIVITATS CULTURALS I DE BARRI ENTRE LA CIUTADANIA COM A MECANISME DE COHESIÓ SOCIAL I CÍVICA

upload.jpg

En motiu de la festivitat de la Romeria Rociera, al candidat a l’alcaldia de Junts per Mataró, l’Alfons Canela, ha reivindicat una aposta cultural que arribi a tots els barris i on les tradicions de les entitats culturals i associatives de Mataró estiguin recolzades per part de l’Ajuntament.

Entres les nostres mesures, destaquen:

· Crearem de la Xarxa Cultura-Escola, per vincular centres educatius i oferta cultura amb la que donar a conèixer l’art i les tradicions locals amb activitats ludicoculturals.

· Potenciarem el projecte Façanes amb encant per acabar amb la imatge trista i grisa que molts ciutadans tenen de Mataró.

· Crearem la Taula de la Cultura per escoltar tan entitats com particulars, artistes locals i d’altres vinculats a temes culturals, amb la intenció d’ajudar-los en la promoció i divulgació de la seva activitat, tan a nivell català com de fora Catalunya.

· Crearem un Auditori–Conservatori Municipal (amb l’Escola de Música) per proporcionar un espai polivalent a les entitats i artistes locals, tan amateurs com professionals, i poder acollir esdeveniment culturals d’alt nivell.

· Impulsarem un Gremi de Llibreters Local per incentivar el treball conjunt en el foment i promoció de la lectura així com l’organització d’esdeveniments literaris

Junts Per Mataró