DIA 2. EL PRESIDENT PUIGDEMONT AFIRMA QUE ALFONS CANELA ÉS LA MILLOR OPCIÓ PER L’ALCALDIA DE MATARÓ

upload.jpg

El dissabte 11 de maig es va celebrar l’acte central de campanya a la Plaça de Can Xammar on van assistir més de 250 persones per donar el seu suport a Junts per Mataró. Aquest acte va comptar les intervencions de l’alcaldable Alfons Canela, l’advocat Jaume Alonso Cuevillas i la diputada Míriam Nogueras, així com el President Carles Puigdemont en connexió en directe des de Waterloo (Bèlgica) i l’assistència del Conseller d’Interior, Miquel Buch.

Canela, en la seva intervenció, va explicar que l’objectiu d’aquesta candidatura és posar Mataró al centre de tot perquè durant massa temps se’ns ha deixat de banda estant governada per gent que no es creu el nostre potencial. I Mataró no és perifèria de res, tot el contrari: ha de recollir i assumir la capitalitat maresmenca i erigir-se com a 8ena ciutat de Catalunya que és.

El candidat de Junts per Mataró va destacar que entre les seves prioritats hi ha les persones, la seguretat i la neteja. Les persones perquè com a polítics considera una obligació donar cobertura a totes les persones en situació de vulnerabilitat i ajudar que assoleixin la plena autonomia. La seguretat perquè s’ha permès que algunes zones de Mataró es degradin i la policia no s’adapti a les noves necessita, fet que evidencia que ens cal un nou model de policia de proximitat amb perspectiva global. I la neteja perquè tenim una ciutat bruta i deixada mentre el govern socialista fa una mala gestió de la concessió privada.

El President Puigdemont, en connexió en directe des de la Casa de la República (Waterloo, Bèlgica), va començar destacant la bona feina feta per l’Alfons Canela i va demanar el suport per a ell amb l’esperança que es puguin retrobar aviat a Mataró amb ell com a alcalde i com a ciutadans lliures.

Puigdemont destaca que ara mateix les prioritats són fer a l’Alfons alcalde Mataró i a Europa seguir defensant les idees de llibertat i democràcia de Catalunya i denunciant la inacceptable situació de presos polítics i exiliats. I per fer-ho considerà que és en la direcció correcta, el diàleg, i que la única solució és la democràcia. Per aconseguir-ho ens cal ser forts a Europa i enviar un missatge clar a Brussel·les però també a Madrid. El President a l’exili va acabar demanant el suport el 26M destacant que aquesta és una papereta compartida: la de l’Ajuntament i la del Parlament Europeu, ja que una sense l’altra no acaba de funcionar. I que tothom ho tingui clar: no ens rendim i guanyarem.

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
Junts Per Mataró